Culturele Ronde Wageningen 2017

De Culturele Ronde is oa een atelierroute, die in Wageningen wordt georganiseerd. Deze route tijdens de Culturele Ronde 2017 loopt van zaterdag 22 t/m zondag 23 april.

Op zaterdag 22 en zondag 23 april van 11:00 - 17:00 uur stellen veel Wageningse kunstenaars en galeries hun ruimtes open voor bezoek. U bent van harte welkom om de smaak van kunst in de keuken te komen proeven.

En van zaterdag 8 t/m zondag 23 april is er een overzichtstentoonstelling in Museum De Casteelse Poort. De opening van deze tentoonstelling is op zaterdag 8 april om 16:00 uur in het Koetshuis van het Museum door wethouder Lara de Brito.

Op zaterdag 8 april is tevens de opening van het stadhuis van Wageningen: tussen 11:00 en 18:00 uur.

 

Hier en hier zijn de foto's van de opening op 8 april 2017 in Het Koetshuis te zien.

 

10 Fotografen van de Cameraclub hebben op 22 en 23 april foto's gemaakt van de kunstenaars die deelnamen aan de Culturele Ronde. Jaap Mons, Hans van der Molen, Geert van Eekelen, Carleen van den Anker, Jan Snel, Nico van der Boor, Huib Loeb, Evelien Rutgers, Norbert Lukkezen en Marcus Hemminga.

Klik hier voor het foto-album.


Op deze website vindt u meer informatie over het programma en de deelnemende kunstenaars. Wie informatie wil of mee wil doen als vrijwilliger, kunstenaar, galerie of anderszins kan mailen naar info@cultureleronde.nl.
Bij 'contact' kunt u ook het vragenformulier invullen.


U bent van harte welkom bij al deze activiteiten!

Plattegrond 2017

Klik hier voor een overzicht van de deelnemende kunstenaars, de locaties en een kaart (pdf) 2017