Culturele Ronde Wageningen 2019

De Culturele Ronde is oa een atelierroute, die in Wageningen wordt georganiseerd. Deze route tijdens de Culturele Ronde 2019 loopt van zaterdag 13 t/m zondag 14 april.

Op zaterdag 13 en zondag 14 april van 11:00 - 17:00 uur stellen veel Wageningse kunstenaars en galeries hun ruimtes open voor bezoek. U bent van harte welkom om de smaak van kunst in de keuken te komen proeven.

En van zaterdag 6 t/m zondag 14 april is er een overzichtstentoonstelling in Museum De Casteelse Poort. De opening van deze tentoonstelling is op zaterdag 6 april om 16:00 uur in het Koetshuis van het Museum.

 

Hier en hier zijn de foto's van de opening op 8 april 2017 in Het Koetshuis te zien.

 

10 Fotografen van de Cameraclub hebben op 22 en 23 april 2017 foto's gemaakt van de kunstenaars die deelnamen aan de Culturele Ronde 2017. Jaap Mons, Hans van der Molen, Geert van Eekelen, Carleen van den Anker, Jan Snel, Nico van der Boor, Huib Loeb, Evelien Rutgers, Norbert Lukkezen en Marcus Hemminga.

Klik hier voor het foto-album.


Op deze website vindt u meer informatie over het programma en de deelnemende kunstenaars. Wie informatie wil of mee wil doen als vrijwilliger, kunstenaar, galerie of anderszins kan mailen naar info@cultureleronde.nl.
Bij 'contact' kunt u ook het vragenformulier invullen.


U bent van harte welkom bij al deze activiteiten!

Plattegrond 2017

Klik hier voor een overzicht van de deelnemende kunstenaars, de locaties en een kaart (pdf) 2017